De beste billige SUV-ene å kjøpe i Norge i 2024

SUV-er er populære biler i Norge, men de kan være dyre. Heldigvis fins det gode tilbud på billige og prisgunstige SUV-modeller for dem som er på jakt etter SUV til en overkommelig pris. Her får du oversikten over noen av de beste billige SUV-ene du kan kjøpe i Norge i 2024.
SUV-er er populære biler i Norge, men de kan være dyre. Heldigvis fins det gode tilbud på billige og prisgunstige SUV-modeller for dem som er på jakt etter SUV til en overkommelig pris. Her får du oversikten over noen av de beste billige SUV-ene du kan kjøpe i Norge i 2024.
Dacia Duster

SUV-er i småbil-klassen er ofte overkommelige i pris samtidig som de byr på høy sittestilling og litt plass. Dacia Duster er en romslig og praktisk SUV som starter på kun 179 900 kr. Den fås både med bensin- og dieselmotor. Duster har solide kjøreegenskaper og mye utstyr for pengene.

Nissan Juke

Nissan Juke starter på 209 900 kr og kommer med moderne bensinmotor på 117 hk. Den byr på sportslig design, god plass til 4 personer og mulighet for 4×4. Juke kommer også som ladbar hybrid til en overkommelig pris.

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq er en kvalitets-SUV i småbil-segmentet. Den byr på stilig design, god komfort og plenty med utstyr. Startprisen er 229 900 kr, og den fås med bensin-, diesel- og gassmotor.

Hyundai Tucson

I mellomklassen imponerer Hyundai Tucson med et startpris på 294 900 kr. Den har et stilig design, god komfort og et svært rommelig bagasjerom. Tucson fås med ladbar hybrid, hybrid og dieselmotor. Utstyrsmessig byr den på mye for pengene.

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Allspace kommer med lang akselavstand, plass til 7 og startpris på kun 359 900 kr. Den har fornuftig dieselmotor, firehjulstrekk og romslig interiør som gir god plass til familie og bagasje. God komfort og kjøreegenskaper.

Citroën C5 Aircross Hybrid

SUV-er med ladbar hybrid gir lavt forbruk i kombinasjon med mulighet for lengre elektrisk rekkevidde. Citroën C5 Aircross Hybrid starter på 337 900 kr og går inntil 55 km på strøm alene. Bilen lades raskt på 1 time og 40 minutter og byr på romslig plass, komfort og mye utstyr.

Opel Grandland

En annen prisgunstig ladbar hybrid-SUV er Opel Grandland. Den har en startpris på 399 900 kr, og går inntil 57 km på ren elektrisitet. Grandland byr på god plass og komfort, samt luksuriøst interiør og multimedia-oppsett.

MG EHS Plug-in hybrid

MG EHS Plug-in hybrid starter på kun 339 900 kr. Den går 52 km elektrisk, lader raskt og har romslig plass til personer og bagasje. Modellen byr på luksusfølelse og mye utstyr, blant annet adaptiv cruisecontrol og elektrisk justerbart førersete.

Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross ladbar hybrid starter på 429 900 kr. Den går 45 km elektrisk, har firehjulstrekk og 213 hk. Bilen lades på kun 25 minutter og har gode kjøreegenskaper. Interiøret er stilig med skinnseter og head-up display.

Seat Tarraco

SUV-er i storfamilieklassen gir ekstra mye plass, men trenger ikke koste skjorta. Seat Tarraco har startpris på kun 389 900 kr og byr på plass til opptil 7 personer. Den kommer med både bensin- og dieselmotor, samt firedrift.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq har syv seter, og en startpris på kun 399 900 kr. Den er romslig, familievennlig og godt utstyrt. Kodiaq fås med både bensin- og dieselmotor, forhjuls- og firehjulsdrift.

 

Så selv med trang økonomi kan man finne gode og prisgunstige SUV-er på det norske bilmarkedet i 2024. Det fins alternativer i alle størrelser, for alle budsjett og behov.

 

Discover More